Minuman Tenaga: Performance Drink Shaklee

11:55 pm emalin mohd 0 Comments

Syaaban sudah di pertengahan. Dan itu menandakan Ramadhan akan menjelang tak lama lagi. 

Dah habis ganti puasa? Apa? Belum? Tak larat nak ganti sebab cuaca panas?

Apa kata masukkan dalam menu bersahur Minuman Tenaga iaitu Performance Drink Shaklee ini? Rasa oren dan kalau dibancuh dengan air sejuk sangat nyaman dan menyejukkan. Lagi pun Performance Drink ni tak macam minuman tenaga di pasaran. Performance Drink takda karbonat aka tak bergas dan kurang gula. Performance Drink ini juga tak ada pewarna, pemanis atau pengawet tambahan. Jadi semua golongan sesuai mengambil Performance dari ini tau.




Apa yang menyebabkan Performance Drink ini istimewa?

Sekilas Fakta:

  • Minuman elektrolit yang mengawal keseimbangan bendalir badan agar tidak kekeringan atau mencegah dehidrasi.
  • Mengandungi formula 3 jenis karbohidrat yang penting untuk tenaga dan stamina berpanjangan.
  • Mengandungi formula unik Shaklee iaitu Opticarb yang membekalkan tenaga serta-merta dan berterusan tanpa mengganggu kestabilan gula dalam darah.
  • Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi
  • Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk kalsium dan magnesium (bukan  untuk jenama unggul)
  • Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

Siapa yang perlukan PERFORMANCE DRINK?

  1. Ibu yang menyusu, mengandung dan sedang berpuasa dan digabungkan dengan ESP & Meal Shakes menjadi Triple Gems untuk kekal bertenaga tanpa mengganggu susu ibu.
  2. Ahli Sukan
  3. Mereka yang sibuk dan kurang minum air
  4. Mereka yang banyak berjemur atau bekerja di lapangan
  5. Orang yang demam untuk mengelakkan badan menjadi dehidrasi
  6. Anak-anak kecil yang bersekolah, terutama yang baru hendak belajar berpuasa.
  7. Semua individu di galakkan ambil performance drink bagi mengelakkan kelesuan dan agar kekal bertenaga

Bagaimana Performance Drink ini membuatkan  kita bertenaga sepanjang hari?
Sebab ia mengandungi Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari   dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.






Dapatkan hari ini.
❤️ I'm Your Shaklee Independent Distributor #968112 ❤️
Hubungi Pn Emalin di 0192500978 
PM: www.facebook.com/messages/emalinmohdmall 

 ::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Syaaban sudah di pertengahan. Dan itu menandakan Ramadhan akan menjelang tak lama lagi.  Dah habis ganti puasa? Apa? Belum? Tak larat n...

0 comments: